کشیدن دندان

ممکن است به دلایل مختلفی مانند عفونت لثه یا دندان، پوسیدگی، نهفتگی و یا ارتودنسی مجبور به کشیدن دندان شویم. آنچه برای ما بسیار مهم است؛ کیفیت بالای خدمات و رضایت شما عزیزان می‌باشد. بی حسی بی درد و مشاوره قبل از کشیدن و مراقبت‌های پس از آن را در این مرکز تجربه خواهید کرد.

 

تضمین کیفیت

قیمت ارزان

بی حسی بی درد

تضمین کیفیت

در این مرکز تمام تلاش بر این است تا شما با بالاترین کیفیت کامپوزیت مواجه باشید. محیطی کاملا بهداشتی، مقاومت بالای مواد و مشاوره رایگان در خصوص مراقبت‌های پس از کامپوزیت در انتظار شماست. شما لایق بهترین‌ها هستید.

قیمت ارزان

با توجه به شرایط اقتصادی موجود، ما در کنار شما خواهیم بود. با حفظ بالاترین کیفیت، قیمت ها پایین تر از سایر همکاران می‌باشد، تا شما از زیبایی و سلامت دندان‌هایتان غافل نشوید.

  • کشیدن دندان شیری ۳۰۰,۰۰۰ تومان
  • کشیدن دندان قدامی ۶۰۰,۰۰۰ تومان

    قیمت با توجه به وضعیت دندان بین ۲۸۰۰۰۰۰ تا ۳۱۰۰۰۰۰ تومان

  • کشیدن دندان خلفی ۹۰۰,۰۰۰ تومان

    قیمت با توجه به وضعیت دندان بین ۳۲۰۰۰۰۰ تا ۳۵۰۰۰۰۰ تومان

  • مشاوره آنلاین رایگان

    مشاوره آنلاین از طریق اینستاگرام و ایمیل

  • ویزیت حضوری ۱۲۶,۰۰۰ تومان

    دردشت - میدان شقایق

چرا باید دندان را بکشیم؟

دندان‌ها به دلایل مختلفی باید خارج شوند. برخی از این اعمال عبارتند از:

۱- از بین بردن عفونت:

اگر دندانی به شدت تحت تاثیر عفونت قرار گرفته باشد و درمان آن ممکن نباشد، ممکن است باید آن دندان خارج شود تا عفونت را تسویه کند و از گسترش آن به مناطق دیگر جلوگیری شود.

۲- غیر قابل ترمیم بودن دندان:

در برخی موارد، دندان ممکن است به شدت تخریب شده یا شکسته باشد که ترمیم آن به طور موفقیت‌آمیز غیرممکن است. در این حالت، تنها گزینه باقیمانده برای درمان، خارج کردن دندان است.

۳- فضای کافی برای دندان‌های جدید:

در مواردی دندان‌های مهم بالایی یا دندان‌های عقل به دلیل فضای کافی برای رشد و جایگزینی، باید خارج شوند.

۴- کشیدن دندان ارتودنسی:

در برخی موارد، دندان‌های بیش از حد بزرگ یا چرخه‌ای که به طور نامناسب در دهان قرار گرفته‌اند، ممکن است باید خارج شوند تا فضای کافی برای ترتیب دهنده دندان‌ها درمان ارتودنسی فراهم شود.

۵- کشیدن دندان برای درمان ایمپلنت:

در برخی موارد، دندان‌هایی که شدیداً تخریب شده و نیاز به جایگزینی دارند، باید از دهان خارج شوند تا فضای کافی برای نصب ایمپلنت درمانی فراهم شود.
با این حال، همیشه باید با یک دندانپزشک مشورت کنید تا نیاز به خارج کردن دندان را تشخیص دهد و بهترین روش درمان را برای شما توصیه کند.

قبل از کشیدن دندان، باید به موارد زیر توجه کنید:

۱- مشاوره با دندانپزشک:

قبل از تصمیم گیری برای کشیدن دندان، بهتر است با دندانپزشک خود مشورت کنید. او می‌تواند شما را راهنمایی کند و اطلاعات لازم را در مورد فرآیند و پس از کشیدن دندان به شما بدهد.
اگر به هر بیماری زمینه ای مانند دیابت یا بیماری قلبی مبتلا هستید، به دندانپزشک خود اطلاع دهید. این بیماری ها می توانند روند بهبودی را تحت تاثیر قرار دهند.

۲- ارزیابی وضعیت دندان:

دندانپزشک بررسی می‌کند که آیا کشیدن دندان ضروری است یا نه.

۳- درمان عفونت:

اگر دندان دچار عفونت است، قبل از کشیدن آن باید عفونت را درمان کنید. در غیر این صورت، عفونت می‌تواند بعد از کشیدن دندان بیشتر شود و به مشکلات بیشتری منجر شود.

۴- مصرف داروها:

به دندانپزشک خود اطلاع دهید که از چه داروهایی استفاده می کنید، به خصوص اگر داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین، ایبوپروفن یا وارفارین مصرف می کنید. این داروها می توانند خطر خونریزی را افزایش دهند.بعضی از داروها ممکن است تاثیرات جانبی داشته باشند که ممکن است تاثیری در فرایند کشیدن دندان داشته باشد.

۵- سیگار :

اگر سیگار می کشید، حداقل ۲۴ ساعت قبل از کشیدن دندان سیگار کشیدن را متوقف کنید. سیگار کشیدن می تواند خطر عفونت را افزایش دهد.

۶- استراحت کافی:

در روز کشیدن دندان، استراحت کافی داشته باشید و از انجام فعالیت های شدید و ورزش خودداری کنید.

همچنین، حتماً توجه داشته باشید که این نکات عمومی هستند و برای هر فرد و هر موقعیتی ممکن است تفاوت داشته باشد. بهتر است با دندانپزشک خود مشورت کنید تا به شما راهنمایی دقیق‌تری در مورد نکات قبل از کشیدن دندان بدهد.

 

روش‌های کشیدن دندان کدامند؟

روش‌های کشیدن دندان‌ عبارت‌اند از:

۱- جدا شدن دندان از لثه بصورت طبیعی:

در این روش، دندان به طور طبیعی از لثه جدا می‌شود. این اتفاق معمولاً در حالتی رخ می‌دهد که دندان شکسته یا فرو رفته باشد و نیازی به مداخله جراحی نباشد.

۲- کشیدن دندان با استفاده از جراحی:

در برخی موارد، خارج کردن دندان به وسیله جراحی لازم است. در این روش، جراح دندان را از لثه جدا کرده و سپس آن را خارج می‌کند. این روش معمولاً در مواردی که دندان شکسته، عفونت دارد یا دندان‌هایی که شکسته‌اند، یا در موقعیت نامناسبی قرار دارد، استفاده می‌شود.
در روش جراحی ، دندانپزشک ابتدا از بی‌حسی موضعی برای بی‌حس کردن ناحیه اطراف دندان استفاده می‌کند. سپس، با استفاده از ابزارهای جراحی، دندان را از استخوان فک جدا می‌کند.

 

مراحل کشیدن دندان

کشیدن دندان یک روند پیچیده است که مراحل مختلفی را شامل می‌شود. در ادامه به مراحل کشیدن دندان اشاره می‌کنیم:

۱- معاینه و تشخیص:

در ابتدا، دندانپزشک شما دندان را معاینه کرده و نیازمندی‌ها و مشکلات مربوط به آن را تشخیص می‌دهد. این مرحله شامل بررسی سلامت دهان و دندان، اندازه دندان، میزان خراش و آسیب دیدگی و همچنین تصاویر رادیوگرافی است.

۲- تعیین نوع جراحی:

پس از تشخیص، دندانپزشک نوع کشیدن دندان (ساده یا جراحی)، استفاده از مواد بیهوشی، وضعیت دندان‌های مجاور، و سایر جزئیات مربوطه را تعیین میکند.

۳- بیهوشی:

در این مرحله، دندانپزشک از مواد بیهوشی استفاده می‌کند تا نواحی اطراف دندان را بی‌حس کند. این کار باعث می‌شود که شما در طول روند کشیدن دندان هیچ گونه درد نداشته باشید.

۴- کشیدن دندان:

پس از ایجاد بیهوشی،دندانپزشک با استفاده از ابزارهای مناسب دندان را از محل خود جدا می‌کند. این مرحله ممکن است با صدایی ناخوشایند همراه باشد، اما بی‌درد است.

۵- پایان مراحل:

پس از کشیدن دندان، ممکن است دندانپزشک برخی دستورات را به شما بدهد. این شامل مراقبت از محل کشیدن، تجویز داروها و نکاتی درباره تغذیه و رفتارهای بعد از کشیدن دندان است.
مهم است که توصیه‌ها و دستورات او را رعایت کنید تا بهترین نتیجه را بدست آورید و مشکلات بعدی را از بین ببرید.

 

بعد از خارج شدن دندان چه دستورالعمل هایی را باید رعایت کنیم

بعد از خارج شدن دندان، رعایت دستورالعمل های زیر می‌تواند کمک کننده باشد:

۱- ناحیه جراحی را فشار ندهید:

در اولین ۲۴ ساعت بعد از خارج شدن دندان، از فشار دادن ناحیه جراحی خودداری کنید. این کار ممکن است باعث خونریزی و عفونت شود.

۲- خونریزی را مدیریت کنید:

برای مدیریت خونریزی، بر روی محل خارج شده دندان یا عصب کشیده شده با یک تکه گاز فشار دهید.

۳- استفاده از یخ:

در اولین ۲۴ ساعت بعد از خارج شدن دندان، از استفاده از یخ یا پک یخ بر روی منطقه جراحی برای کاهش تورم و درد استفاده کنید. هر ۲۰ دقیقه یک بار و به مدت ۱۰ دقیقه از یخ استفاده کنید.

۴- استفاده از داروها:

به دقت دستورات داروهای تجویز شده توسط دندانپزشک خود را دنبال کنید. معمولاً مسکن‌ها و ضد التهاب‌ها تجویز می‌شوند تا درد و التهاب را کاهش دهند.

۵- تغذیه:

در اولین ۲۴ ساعت پس از خارج شدن دندان، از مصرف غذاهای سفت و داغ خودداری کنید. به جای آن، از مواد نرم و خنک مانند پوره، آب‌میوه، سوپ و ماست استفاده کنید. همچنین، پرهیز کنید که غذا و نوشیدنی را از طرف محل جراحی مستقیماً بخورید و بنوشید.

۶- مراقبت از دهان:

در اولین ۲۴ ساعت بعد از خارج شدن دندان، دهان خود را با آب و نمک خنک شستشو دهید. از مسواک زدن در منطقه جراحی خودداری کنید تا جایی که دندانپزشک شما توصیه نکند. همچنین، برای جلوگیری از عفونت و خونریزی دهانتان را به طور منظم با دهانشویه شستشو دهید.

عوارض کشیدن دندان

عوارض کشیدن دندان معمولاً خفیف و موقتی هستند. با این حال، در برخی موارد، عوارض میتواند شدیدتر یا دائمی باشد. عوارض کشیدن دندان عبارتند از:

۱- خونریزی:

خونریزی معمولاً پس از کشیدن دندان طبیعی است. با این حال، اگر خونریزی بیش از ۲۰ دقیقه طول بکشد، باید به دندانپزشک خود مراجعه کنید.

۲- ورم:

ورم معمولاً در اطراف ناحیه کشیدن دندان ایجاد می شود. این ورم معمولاً ظرف چند روز از بین می رود.

۳- درد:

درد پس از کشیدن دندان طبیعی است. با این حال، اگر درد شدید یا غیر قابل تحمل است، باید با دندانپزشک خود تماس بگیرید.

۴- عفونت:

عفونت یک عارضه نادر اما جدی پس از کشیدن دندان است. علائم عفونت عبارتند از تب، لرز، تورم شدید، قرمزی و درد. اگر فکر می کنید ممکن است عفونت داشته باشید،

۵- خشکی حفره دندان:

در این حالت، لخته خونی که برای محافظت از ناحیه کشیدن دندان تشکیل می شود، از بین می رود. این امر می تواند منجر به درد شدید، حساسیت به هوا و طعم بد دهان شود. خشکی حفره دندان معمولاً ظرف چند هفته از بین می رود. با این حال، ممکن است نیاز به درمان پزشکی داشته باشد.

۶- آسیب عصبی:

آسیب عصبی یک عارضه نادر پس از کشیدن دندان است. این امر می تواند منجر به بی حسی یا سوزن سوزن شدن در لب ها، فک یا زبان شود. آسیب عصبی معمولاً موقتی است.

 

کاهش خطر عوارض کشیدن دندان

برای کاهش خطر عوارض کشیدن دندان، مهم است که دستورالعمل های دندانپزشک خود را دنبال کنید. این دستورالعمل ها ممکن است شامل موارد زیر باشد:

۱- استفاده از کمپرس سرد در ناحیه کشیدن دندان برای کاهش تورم

۲- مصرف داروهای مسکن برای کنترل درد

۳- عدم جویدن غذا در ناحیه کشیدن دندان

۴- استفاده از مسواک و نخ دندان به طور منظم برای جلوگیری از عفونت

 

شرایط مراجعه به دندانپزشک بعد از کشیدن دندان

اگر هر یک از علائم زیر را پس از کشیدن دندان تجربه کردید، باید با دندانپزشک خود تماس بگیرید:

۱- خونریزی بیش از ۲۰ دقیقه

۲- ورم شدید یا مداوم

۳- درد شدید یا غیر قابل تحمل

۴- تب یا لرز

۵- قرمزی، تورم یا درد در اطراف ناحیه کشیدن دندان

۶- طعم بد دهان

۷- بی حسی یا سوزن سوزن شدن در لب ها، فک یا زبان.